دستگیری عاملان تیراندازی در عروسی

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ آرش بخشاییمطلق، فرمانده انتظامی اقلید، درخصوص رسم غلط تیراندازی در عروسی که منجر به فوت مادر داماد شد، اظهار داشت: در پی مراجعه حضوری یکی از شهروندان به پاسگاه مبنی بر وقوع تیراندازی منجر به قتل در یکی از مناطق شهرستان اقلید، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فارس در خبری نوشت: فرمانده انتظامی اقلید افزود: بررسیهای اولیه نشان داد خانمی ۵۰ساله در مراسم عروسی پسرش، هنگام شادی مهمانان، بر اثر شلیک اسلحه شکاری هدف گلوله قرار گرفته و متأسفانه جان خود را از دست داده است.
وی ادامه داد: مأموران پلیس با بررسی دوربینهای مداربسته و انجام اقدامات اطلاعاتی، ۲ نفر از عاملان تیراندازی (پسرعموی عروس و پسرعمه داماد) را شناسایی و دستگیر کردند. در بازرسی از آنان سه قبضه سلاح شکاری نیز کشف شد.
سرهنگ بخشاییمطلق با بیان اینکه متهمان ۲۰ و ۲۲ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه زندان شدند، تأکید کرد: پلیس همواره بر ضرورت فرهنگسازی و جایگزینی رسوم پسندیده بهجای رسم خطرناک تیراندازی در مراسمها تأکید دارد. امیدواریم با همکاری مردم و نهادهای فرهنگی، شاهد برگزاری مراسمهای شادی در امنیت و آرامش باشیم و از وقوع حوادث تلخ مشابه جلوگیری شود.
۲۲۳۲۱۷



