ورزشی

جدول لیگ برتر پس از پایان روز اول هفته دهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در چارچوب هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۶:۳۰ دو تیم ملوان بندرانزلی و شمس‌آذر قزوین در ورزشگاه زنده‌یاد سیروس قایقران به مصاف یکدیگر رفتند.

علی رغم اینکه دو تیم در این بازی به شدت به برد نیاز داشتند اما چندان موقعیت خوبی روی دروازه‌های یکدیگر خلق نکردند تا در نتیجه بازی بدون گل خاتمه یابد.

در این دیدار ملوان در وقت‌های تلف شده به پنالتی رسید که ضربه مهدی عبدی را دروازه‌بان شمس‌آذر به زیبایی مهار کرد.

با این یک امتیاز ملوان بندرانزلی ۱۴ امتیاز موقتا به رده چهارم صعود کرد و شمس‌آذر قزوین نیز با ۹ امتیاز به رده سیزدهم صعود کرد.

تیم‌های گل‌گهر سیرجان و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت 17:30 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه سردار سلیمانی سیرجان به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 2 بر یک به سود شاگردان قاسم حدادی‌فر به پایان رسید.

برای ذوب‌آهن در این مسابقه آرش قادری (29) و پدرام قاضی‌پور (67) گلزنی کردند و تنها گل تیم گل‌گهر را هم مهدی تیکدری در دقیقه 52 به ثمر رساند.

ذوب‌آهن که در چهار دیدار گذشته خود سه تساوی و یک شکست را تجربه و در رتبه پانزدهم جا خوش کرده بود، با این پیروزی خارج از خانه در سیرجان علاوه بر اینکه سه پله در جدول صعود کرد، مانع کسب سه امتیاز گل‌گهر هم شد تا شاگردان تارتار نتوانند به جایگاه دوم جدول صعود کنند و هم‌امتیاز استقلال صدرنشین شوند. این دومین شکست گل‌گهری‌ها در سه هفته گذشته بود.

۲۵۱ ۲۵۱

منبع

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا